A legjobb Shopify sablonok – 7+1 téma

A legjobb Shopify sablonok – 7+1 téma

A Shopify sablonok (angolul: Shopify themes) tengerében könnyű elveszni. Nem csoda, hiszen a Shopify Themes Store ingyenes és fizetős sablonjain túl vannak prémium külsős sablonok is, a ThemeForest a legnépszerűbb gyűjtőhelyük.

Design stílus, piaci szegmens, termékkatalógus méret, top seller kategória, 5 csillagos kategória, árérzékeny kategória – minden alapján lehet szűrni, mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illőt a Shopify sablonok közül.

Látszólag nem lőhetsz mellé az ecommerce bajnokkal, ugyanis a saját sablonok jelmondata a Shopify Themes Store-ban: 

Every theme meets a high standard

Mégsem javasoljuk, hogy találomra bökj rá valamelyik sablonra – ugyanis különbségek azért vannak bőven. Tény, hogy bármelyik sablon megfelel a magas piaci elvárásoknak és alapból tudnak olyan dolgokat, amiket más webshop motorok még évek múlva sem fognak. Az viszont nem mindegy, hogy melyik piac elvárásainak felel meg a sablon és mennyiért… 

Az sem elhanyagolható tény, hogy az elmúlt évek legnépszerűbb sablonjai esetenként már elavultak, hiszen…

pár hónapja élesedett a Shopify Online Store 2.0, ami nem minden témát támogat!

Így a sablon kiválasztására érdemes kellő időt szánni – főleg, ha nincs mögötted tapasztalt ügynökségi háttér. 

Na, de hogy ne bonyolítsuk tovább a dolgot bemutatjuk a legfontosabb szempontokat, ami segít elnavigálni a Shopify sablonok rengetegében. Utána pedig bemutatjuk a legeket, 7 Shopify sablont, amelyek már bizonyítottak.

Így válassz a Shopify sablonok közül!

Az első benyomás döntő az e-kereskedelemben. Lehet akármilyen profi a marketing vagy jó a termék, ha nem működik a vizuális kémia közted és a vásárló között, akkor ki fog farolni az oldaladról.

Ezért a vizuális összhangért, felhasználói élményért, tehát a webshop és konverziós pszichológia egyik kulcseleméért felel a theme, vagyis a sablon, amire építed a boltod vizuális megjelenését. Ugyanakkor a Shopify sablon kiválasztása sokkal többről szól, mint a design-ról…

1.

Több, mint design: a Shopify sablonok funkcionalitása

A Shopify ereje a marketing funkcionalitásban rejlik: lehet akármilyen szép a vizuál a boltodban, ha ott hagyják a kosarukat a vásárlóid, vagy ami még rosszabb, be se térnek a boltodba, mert valami hiányzik. Ezt a hiányt az appok hivatottak betölteni, visszaszámláló, promóciók, ingyenes szállítás, minden koverzió növelő praktikára van egy app, de minél többet vásárolsz, annál lassabb lesz az oldalad és annál jobban fogy a pénzed. 

És most jön a jó tuti tipp: két legyet üthetsz egy csapásra, ha a Shopify sablonok közül olyat választasz, amelyik már rendelkezik marketing funkcionalitással. A Shopify Themes Store-ban külön szűrhetsz ezekre: többnyelvűség, korhatár számláló, menün belüli promóciók, stb.

És, hogy hogyan akarják elcsábítani a Shopify Theme Store-tól a webshop tulajdonosokat a külsős Shopify sablonok irányába? Olyan prémium appfunkciókat fejlesztenek a sablonokhoz, amelyek brutálisan meg tudják dobni a konverziót – mindezt akár már 60 dollárért, ami kb a harmada a Shopify sablonok átlagárának a Shopify Theme Store-on belül. Ugyanis aki appot fejleszt, az sokszor sablont is fejleszt és pontosan ismeri az e-kereskedelem mozgatórugóit.

Egy szó, mint száz, legyen egy kristálytiszta funkciólistád!

És akkor elkerülöd az impulzus vásárlást, mind az appok, mind a sablonok terén. Ismerd a piacod, ha korhatáros terméket pl. alkoholt árusítasz, legyen ez a top, ha több színben elérhetőek a termékeid, akkor színválasztó – termék és piac függő, hogy mi lesz neked a prioritás.

2.

Ismerd a piac mércéjét

Vannak olyan paraméterek, amelyekkel ha nem rendelkezik a sablon, akármilyen jól is néz ki, csak extra melót csinálsz magadnak ha azt választod. Ezek a következők:

Támogatja-e a Shopify Online Store 2.0?

A Shopify Theme Store-ban jelenleg csak ilyet választhatsz. Ha a legnépszerűbb Shopify sablonok kulcsszóval keresel, még mindig rengeteg ún. vintage sablont hoz fel a Google, Debut, Brooklyn, Narrative – ezek szépek és jók, a mai napig több százezer bolt pörög rajtuk, de már nem elérhetőek az új verzióban.

Külsős Shopify sablonok esetében Software version-nél tudod csekkolni, de eléggé láthatóvá teszik már a thumbnail-ben is, hogy a legújabb verziót futtatja a sablon.

Megbízható-e az ügyfélszolgálat? 

A Shopify Theme Store esetében egyértelműen igen a válasz, külsős Shopify sablonok esetében mindenképpen csekkold az értékeléseket és több forrásból is keress rá az ügyfélszolgálatra. 4,5 csillag felett nem nagyon ütközhetsz kommunikációs falakba…

Gyors, reszponzív, intuitív?

A három legfontosabb konverzió növelő tényező. A vásárló ideje drága, nem fog tökölni, ha homokórázik az oldalad, beszerzi máshonnan a terméket. A vásárló ideje nagyrészét a mobilján tölti, ha nem mobil first a kialakítás, nem rúghatsz labdába hosszú távon.

És végül a vásárló elméje fáradt és nem akar gondolkodni, ezért ösztönös, intuitív UX-ra van szükséged, hogy maximalizáld a felhasználói élményt. A Shopify Theme Store hozza a papírformát, a külsős Shopify sablonok esetében pedig érdemes külön-külön rákeresned ezekre a tényezőkre. 

Csak akkor tedd le a voksod az adott Shopify sablonra, ha megüti a fentiekben foglalt mércét!

3.

Gondold meg, de ne gondold túl!

A Store Leads adatbázisa rálátást nyújt a világ összes Shopify webshopjának az adataira, így a legnépszerűbb Shopify sablonokra is. A legnagyobb bevételt generáló, világviszonylatban is tekintélyt parancsoló webshop titánok között is akad, aki havi 5 millió dolláros bevételt hoz tető alá, egy szimpla, ingyenes Shopify sablonnal. 

És mielőtt azt gondolod, hogy oké, ebbe belejátszhat a brand awareness, robosztus marketing budget, és még sorolhatnánk, hasonló a statisztika a magyar piacon is, felső- és középárkategóriás webshopoknál is.

Röviden: Nem a sablon teszi az sikeres webshop tulajt, hanem…

…a stratégiai gondolkodás és a célcsoport igényeinek, illetve az ecommerce piacnak a pontos ismerete.

  • Mekkora a termékportfóliód? 
  • Melyik piaci szegmensben vagy?
  • Vizuállal vagy sztorival akarsz kitűnni?

Ha a funkciólistádnak megfelel a sablon és a piaci mércét túlszárnyalja, akkor a fenti három kérdés megválaszolásán túl, nem kell nagyon többet agyalni, mégpedig azért nem, mert nem a csillivilli fogja eladni a termékeidet, hanem a funkciók!

Nem húzom tovább – nézzük a sablonkat:

Shopify sablonok a magyar piacon

A magyar Shopify webshopok csaknem 80%-a havi 50 000 dollár alatti bevétellel rendelkezik.

Így nem csoda, hogy a top 5 hazai sablon közül 4 ingyenes és mindössze 1 fizetős csak. 

Világviszonylatban is a legnépszerűbb Dawn és Debut közül a Debut már nem elérhető a 2.0 verzióban, ugyanakkor a Dawn szinte minden fórumon elnyerte a legjobb ingyenes Shopify sablon címét. Nem véletlen, hogy ezzel fogunk kezedeni mi is…

Alább mutatjuk a Shopify sablonok legjeit, mindegyik valamilyen szempontból kiemelkedik így segít neked is, hogy kitűnj 2023-ban a Shopify weboldaladdal.

Részletes funkciólistát nem közlünk, a Shopify sablonok részleteit a linkeken úgyis eléred, itt csak arra az információra szorítkozunk, amit máshol nem, vagy csak kínkeservvel találnál meg: 

Dawn

1. A legjobb ingyenes Shopify sablon

Shopify sablonok - Dawn

A Dawn a legnépszerűbb Shopify sablon a magyar piacon; csaknem a magyar Shopify webshopok fele választotta ezt (46,6%), és egyben világviszonylatban is a legnépszerűbb Shopify sablon. Nem akarsz kitűnni a mainstream-ből, inkább választod a járt út biztonságát? Ez esetben a Dawn lesz a megfelelő választás!

Kinek éri meg?

Hazánk mindhárom legnépszerűbb piaci szegmensében – Ruházat, Lakberendezés és Szépségápolás – szép számmal találunk Dawn-ra épült webshopokat, nincs behatárolva a piaci szegmens, mint például a Minion esetében – ami kifejezetten kisállatkereskedésekre lett optimalizálva. Aki nagyon gyorsan akar webshopot indítani, annak mindenképpen érdemes erre a sablonra tennie a voksát. Inkább kezdőknek illetve szerényebb árbevételű középsúlyú webshopoknak ajánljuk, mert testreszabhatóság terén vannak azért korlátok – kitűnni első körben a vizuális storytellinggel, vagyis a prémium fotóiddal tudsz; mással nem igazán.

Miért éri meg? 

Az ingyenes Shopify sablonok ár-érték aránya verhetetlen – értelemszerűen: ingyen kapsz egy olyan sablont, ami mindent tud, amire egy kezdő webshop tulajdonosnak szüksége van. Promóciós bannerek, keresztértékesítés támogatása, ajánlott termékek és rendkívül gyors üzembehelyezés. 

Mikor ne válaszd? 

Nem lesz jó választás a Dawn, amennyiben vizuálisan nem erős a terméked, vagy minőségi termékfotók hiányában vagy, mert ez esetben nem tudod kihasználni a Dawn adottságait. Ha inkább szöveg, mint vizuál fókuszú a webshop, akkor a Refresh sablont ajánljuk, ami tökéletes brand storytelling-re. Illetve, ha kifejezetten a szépségápolás a piaci szegmensed, akkor a Sense is tökéletes választás. (A Store 2.0 Shopify sablonok közül hazánkban a Dawn, Refresh és a Sense a legnépszerűbbek.)

Ár: Ingyenes. 

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

A Dawn Shopify theme minimalista design-ja miatt oly népszerű, mivel engedi a termékfotókat „uralkodni” az oldalon. Ugyanakkor minőségi termékfotók híján nem tudod kihozni a maximumot ebből a sablonból, így ehhez meseszép fotók kellenek – vagy egy Styleshoots fotózás…

Prestige

2. A legnépszerűbb hazai fizetős Shopify sablon

Prestige Shopify téma

A fizetős Shopify sablonok közül a Prestige a legnépszerűbb a magyar piacon. Ha a világpiaci népszerűségét nézzük akkor szépség és fitnesz ipar körében a legpreferáltabb, továbbá a Top 5-ben szerepel mind Európában, mind világviszonylatban az 1 millió dollár körüli bevételt hozó boltok körében. Nem hiába, hiszen, ahogy a nevében is benne van, presztízst sugároz. 

Kinek éri meg?

Ha prémium minőségű termékeid vannak, és ezt az érzést szeretnéd közvetíteni a vásárlóid felé is – nem hiába a szépség- és divatipar egyik kedvenc sablonja. Luxus, esztétika, elegancia, ha ez jellemzi a brand-et akkor érdemes a Prestige-re tenni a voksod. Speciális funkciói miatt különösen megéri azoknak a webshop tulajdonosoknak, akik fizikai bolttal is rendelkeznek.

Miért éri meg? 

Számos olyan funkciót ad, amivel több appot is kiválthatsz: promo popup, menün belüli promóciók, illetve a vizualitás mellett szöveges storytelling-re is tökéletesen optimalizált, ha a küldetésről, a minőségi alapanyagokról, etikus gyártásról szeretnél többet megosztani. Több nyelvű webshopot is könnyen létrehozhatsz vele, beépített fordításokat találsz az európai piac 5 fő nyelvén (angol, francia, német, olasz, spanyol).

Mikor ne válaszd? 

A Prestige a nagy játékosoknak való, így amennyiben kicsiben játszol, érdemes tovább kutatnod a Shopify sablonok között. Illetve, amennyiben nincsenek nagy felbontású, tényleg ötcsillagos, prémium fotóid, akkor bármit tehetsz, nem fog megnyílni számodra a Prestige kincstára. Ezt a sablont eleve a nagykutyáknak fejlesztette a Shopify, akik a nemzetközi piacot akarják meghódítani és nem ismernek kegyelmet, ha testre szabott funkcionalitásról van szó.

Ár: Egyszeri $320

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

Termékvideók, termékfotók: tökéletesen optimalizált sablon, hogy a terméked minden szegletét, az anyaghasználattól, a design-ig bemutathasd. Az egyik legsokoldalúbb termékoldallal rendelkezik. Divatipar esetében lehetőség van a népszerű “Shop the Look” szekciók kialakítására, ami az egyik leghatékonyabb cross- és upsell taktika.

Impulse

3. A legnépszerűbb fizetős Shopify sablon

Impulse Shopify theme

A fizetős sablonok olimpiáján az Impulse valami zúzós extrém sport lenne. Ha világviszonylatban nézzük a Shopify sablonok piacát, akkor a harmadik helyezett és ezáltal az all time fizetős favorit az Impulse. Kishazánk viszonylatában a Prestige után ez a második legnépszerűbb fizetős sablon.

Kinek éri meg?

A ruházat és a lakberendezés piaci szegmensében a legnépszerűbb a Shopify sablonok közül, de deszkás boltot is találunk ezzel a sablonnal. Szintén nemzetközi színtérre lett optimalizálva, 5 nyelvű fordítás, tökéletes az európai piacra. Rugalmas, divatos, modern. Közvetlenebb, mint a Prestige, ahogy a nevében is benne van, az impulzus vásárlóknak ideális. Főleg akkor javasolt, ha

nagy forgalmad van és széles termékportfólióval, vagy komoly újdonsággal rendelkezel, illetve ha fizikai boltod is van.

Miért éri meg? 

“Compete with the giants” vagyis felveheted a kesztyűt a nehézsúlyú e-commerce bajnokokkal és piacterekkel is – így hirdeti magát a sablon. Mindent megkapsz, amit egy vérprofi egyedi fejlesztésbe vérrel és verejtékkel beleküszködtek a fejlesztők. Erős, gyors, okos és progresszív.

Mikor ne válaszd? 

Ha egyelőre még nem csörög úgy a kassza ahogy szeretnéd, ha nem tervezel több országban értékesíteni, akkor félő, hogy nem tudod kihasználni az Impulse adottságait, ilyenkor érdemes inkább az egyszerűbb Shopify sablonok között keresgélned.

Ár: Egyszeri $350

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

A sablon kialakításakor a Fortune 500 kereskedőit vették inspirációnak. Egyik nagy erőssége a upsell és crossell, amivel igazán nagyra lehet nőni. Fő és gyűjtőoldali promóciós szekciót alakítottak ki, amit testreszabhatsz, hogy több termékkel is végigkísérd a vásárlói utat. 

Empire

4. A legjobb Dropshipper Shopify sablon

Shopify sablonok

Világviszonylatban az 1 millió dolláros bevételt generáló webshopok egyik kedvence az Impulse mellett, kifejezetten dropshippingre lett kitalálva. 

Kinek éri meg?

Ha a dropshipping üzleti modelljében utazol, (tehát csak közvetítő vagy a beszállítók és a vásárló között, nem birtoklod a termékeket), és széles termékportfólióval rendelkezel, akkor az Empire Shopify sablon tökéletes, hogy felépítsd a birodalmadat. Több országba, több nyelven tudsz értékesíteni vele kapásból. A Shopify sablonok közül ez az, amelyik igazi rettenthetetlen, renegát e-commerce illuzionistáknak való.

Miért éri meg? 

Olyan fegyverarzenált ad a kezedbe, amivel a CLTV-t, a vásárlói életút értékét, és az átlagos kosárértékedet is rendesen megdobhatod. “Accelerate order value” így hirdeti magát ez a sablon. Kihozhatod a legtöbbet minden rendelésből a felül és keresztértékesítő módszerekkel. “App-level functionality” a másik mézesmadzag. Tehát több olyan funkciót is kapsz a pénzedért, amelyekért amúgy külön Shopify applikációt kellene vásárolnod.

Mikor ne válaszd? 

Ha a dropshipping távol áll tőled, illetve ha nincs egy széles termékportfóliód, akkor nem fogod tudni kimaxolni az Empire adottságait.

Ár: Egyszeri $340

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

Dropshipperként három dolog a sikered kulcsa: a marketing, a marketing, de mindenekelőtt a marketing! Ez az elsődleges szempont, ha dropshipping birodalmat akarsz építeni; az Empire sablon jó kezdet, de persze nem elég. Webshop marketing kurzusunk jó kiindulási pont, hogy átlásd a piacot.

Ella

5. A legnépszerűbb külsős Shopify sablon

Ella Shopify sablon képernyőkép

Minden idők legnagyobb eladását generáló Shopify Theme, egy külsős fejlesztés, az Ella. Ragyogó 4,8 csillagot hozott le az 5-ből.

Kinek éri meg?

„Minden az egyben” Shopify sablonnak is emlegetik – nem véletlenül. Tökéletes egytermékes webshopoknak is, nincs behatárolt piaci szegmens. Annál is inkább, mert úgynevezett “child theme”-ekkel teszi könnyebbé a boltnyitást: 10 piaci szegmensre adnak gyönyörű, előre elkészített mintasablonokat, demo boltokat, amelyek rögtön használatra készek, ezért népszerű választás a webshop tulajok körében. Adnak egy keretet, amit aztán lehet még később is bőven módosítgatni.

Fun fact: A 7Digits a saját tulajdonú webshopjában is Ellát használ…

Miért éri meg? 

Mind a checkout, mind a kosár funkciók kulcsszerepet játszanak a konverzióban, az Ella pedig erre helyezte a hangsúlyt, rendkívül rugalmas és okos megoldásokkal. Végig fogja a vásárló kezét és nem engedi el addig, amíg a kosárba pakolt termékek nem landolnak ténylegesen a vásárlónál. Ráadásul számos Shopify app kiváltható a funkcionalitásával _ mindezt egy hivatalos Shopify sablon árának a harmadáért.

Mikor ne válaszd?

A backend nem a legfelhasználóbarátabb, így a teljesen kezdők, akiknek semmilyen fejlesztői segítség nincs a hátuk mögött, inkább keresgéljenek tovább a Shopify sablonok között – főleg, hogy berepül még 1-2 bug a felhasználói tapasztalatok alapján. Sajnos, eléggé leterhelt az ügyfélszolgálat; nem csoda, hiszen ez a legtöbbet eladott Shopify sablon, így problémák esetén várni kell a válasz email-re. Bár ez sokakat elrettenthet, de valamiért mégis csak ragyogó értékelést kapott a felhasználóktól az Ella.

Ár: Egyszeri $89

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

Quick shop option, quick edit cart, quick update cart, multitasking function. Minden a gyors és lényegretörő konverzióra irányul, nem kell keresgélni a kosarat, az egész folyamat olajozottan pörög – a minőségi vásárlói élmény az Ella egyik komoly erőssége. Fejlesztői háttérrel együtt sok funkciójában veri a nagy fizetős sablonokat.

Wookie

6. A legegyedibb külsős Shopify sablon

Shopify sablonok - Wookie

Testreszabhatóság szempontjából a Wokiee mindenképpen kiemelkedik: lehetővé teszi az egyedi design kialakítást, ezért ha a fő szempont, hogy kitűnj a tömegből, akkor ez lesz a te sablonod! Igazi alakváltó, széles termékportfólióval rendelkező boltokat, de egy termékes bajnokokat is kinevelt már.

Kinek éri meg?

Nincs behatárolt piaci szegmense, de ha egyedi a brand, akkor a Wokiee segíteni fog, hogy ezt vizuálisan is közvetítsd a célcsoport felé. Több, mint 90 homepage elrendezés, minden héten új skin, 99+ content blokk. Dropshippingre az egyik legjobb külsős sablon, percek alatt termékek százait adhatod hozzá a boltodhoz. Nem kezdőknek való, de ha jól zsonglőrködsz az e-kereskedelemben, akkor ez a tüzes vas, amivel látványosabbá teheted a boltodat!

Miért éri meg? 

A Shopify sablonok közül a Wookie rendelkezik az egyik legkiterjedtebb app funkcionalitással – úgy is hirdeti magát, hogy akár 1000 dollárt is megspórolhatsz a sablonnal, mintha külön-külön vennéd meg a funkciókat. (Tegyük hozzá, ennek egy része marketing, mert a megamenü, pl majdnem minden Shopify sablonnál benne van az árban, de összességében valóban jó deal-t hoz a Wokiee.)

Illetve dinamikus szűrési funkciók szempontjából az egyik legjobb felhasználói élményt nyújtja a piacon, ami nem kis dolog, ha konverzióoptimalizálásról van szó. Ráadásul az  ügyfélszolgálata is világhírű, nem hiába díjazta az Envato tuts+. Veszettül gyors is, 97%-os a PageSpeed score.

Mikor ne válaszd? 

Ha a bőség zavarától inkább megborulsz és nem vagy marketing félisten, vagy nincs veterán ügynökséged, akkor kerüld a Wookie-t! Ebben az esetben a letisztult, pár kattintással indítható Dawn Shopify sablont, esetleg az Impulse-t jobb szívvel ajánljuk.

Kezdők és Liquid-ben járatos fejlesztői támogatással nem rendelkezők kifejezetten felejtsék el!

Ár: Egyszeri $79

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

Augmented Reality, 3D modelles termékek és videók a termékoldalon, illetve olyan konverziónövelő nüanszok tömkelege, amelyeket csak az tud ügyesen kihasználni, aki nyakig belemerül az e-kereskedelem marketingjébe. Look Book modul, tematikus pop up bannerek Black Friday, Cyber Monday, Karácsony idejére, Instagram shop, és még sorolhatnánk.

Kalles

7. Az 5 csillagos külsős Shopify sablon

Shopify sablonok - Kalles

1200 értékelés után is őrizni az 5 csillagot – na, az nem kis teljesítmény. Minden idők legmagasabbra értékelt Shopify sablonja, és emellett az egyik legtöbbet eladott is a Kalles.

Kinek éri meg?

Az egyik legsokoldalúbb Shopify sablonként tartják számon és nem csak számos aloldala miatt, amit könnyen összerakhatsz vele, hanem azért, mert szinte minden piaci szegmens megtalálhatja a számításait vele. Meglévő webshop tulajdonosok, de a most induló boltok is egyaránt használhatják a funkcióit.

Miért éri meg? 

A Shopify sablonok közül az egyik leggyorsabb – 98%-os PageSpeed Score-ral. Elképesztően rugalmas, szinte bármilyen termékre testre szabható. Reszponzív, mobile-first kialakítással rendelkezik, ami elengedhetetlen a jelenlegi piacon, amikor szinte mindenki mobilról vásárol. Kapsz egy olyan alap, minimalista és esztétikus megjelenést, ami átlátható, igényes, de mégsem tucat, ugyanis több elrendezésből, több, mint 50 variáció közül választhatsz. Egyedi, de letisztultabb és visszafogottabb, mint a vad és progresszív Wokiee.

Mikor ne válaszd? 

A Wokiee-hoz képest jóval egyszerűbb és letisztultabb ugyan a használata, de még így is túl komplex lehet kezdőknek. Ezen kívül túl sok ellenérvet nem tudunk felhozni ellene, 5 csillag az 5 csillag, de hiába versenyautó, ha a pilóta zöldfülű… Nem a Shopify sablonok miatt lesz sikeres egy store, hanem a döntéshozó tapasztalata és marketing tudása révén.

Ár: egyszeri $89

Mivel tűnhetsz ki még jobban? 

Minden, ami a konverzióoptimalizáláshoz kell, azt megtalálod ebben a sablonban; ha már tudod, vagy megtanulod használni a CRO technikáit, akkor állva hagyhatod vele a versenytársakat. Hozzáértő kezében ugyanis életveszélyes ellenfél!

Fastor

+1 Tipp: Egyszerű, de nagyszerű külsős Shopify sablon

Shopify sablonok - Fastor

Annyi minőségi sablon van, hogy nehéz leállni, ezért egy bomba ár-érték arányt a piacra dobó sablonnal búcsúzunk. A Fastor mindössze 56 dollárért brutál erős teljesítményt, világbajnok SEO-t, számos konverzió növelő funkciót ad. Ilyen áron, ilyen minőségben, számunkra ő a legbarátibb Shopify sablon.

Theme Store példány, vagy külsős Shopify sablonok?

Jobb árak, nagyobb testreszabhatóság, prémium design, kincset érő app funkciókkal, mindezt egy Shopify Theme Store sablon árának harmadáért, negyedéért… Látszólag egyszerű a döntés, a külsős sablon mellett, de:

  • Nem mindegyik sablonhoz jár próbaidőszak, úgy, mint a Shopify Theme Store esetében, ahol kedvedre játszadozhatsz.
  • A külsős sablonok mind fizetősek, ingyenest ne is keress!
  • Van, ahol nagyon gyengécske a support, míg a Shopify szigorúbban ellenőrzi a minőséget, így a saját „belsős” sablonok supportja általában jobb.

A fenti három pontnak mindenképpen érdemes utánajárni, ha részletesebb összehasonlítást szeretnél akkor, itt olvashatsz bővebben arról, hogy mikor éri meg a Shopify Theme Store és mikor a külsős Shopify sablon.

És ez még csak a kezdet…

A Shopify webshop készítés nem gyerekjáték, körültekintően kell csomagot, Shopify sablont és Shopify appokat is választani.

Bár időközben változtathatsz az előfizetéseden, lemondhatod a meglévő appokat és vásárolhatsz újakat sőt, a webshop motor alatt még a Shopify sablonok is cserélhetőek – több kevesebb kellemetlenséggel -, a neheze akkor jön, amikor ténylegesen fel kell pörgetni a boltot, vásárlókat szerezni, és ami még fontosabb, megtartani.

A Shopify magyar környezetben is megállja a helyét, de fontos, hogy a Shopify előnyei és hátrányai tekintetében tisztán láss.

Kommentekben vélemények, ellenvélemények, kérdések, dilemmák és értékítéletek kifejezetten támogatva! Ha hiányoltál valamit, írd meg kommentben és igyekszünk segíteni!

1200 628 Dobosy Ildikó
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Minden hozzászólás megtekintése
Írd ide, amit keresel...