7digits Digitális Ügynökség
Írj nekünk és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
Facebook Blueprint Certified Byuer jelvény - garancia egy facebook hirdetés ára vonatkozásában
ActiveCampaign Partner jelvény
shopify partner bagde 7digits online marketing ügynökség
Thinkific online marketing ügynökség partner
Cloudways online marketing ügynökség partner
HubSpot online ügynökség partner
Pipedrive Partner logo
céges facebook marketing logo Databox Premier marketing eszközök logo online marketing ügynökség Partner
Customer IO Partner jelvény a 7Digits online marketing ügynökség részére
Alumio Partner
Klaviyo Silver Partner Badge online marketing ügynökségi jelvény


Rólunk mondták

Szabó Ilonka utca 10.

Budapest, 1015 | [email protected]

Marketing ügynökség központi weboldal:

7digits

GYIK
GYAKRAN INTÉZETT KÉRDÉSEK

Egy marketing ügynökség munkájával kapcsolatban

  • Egy munkanapon belül visszahívunk és pár percben megbeszéljük, hogy miben lehetünk a segítségedre. Ha találunk közös pontot, akkor egy személyes beszélgetés keretében folytatjuk az eszmecserét – ezt követően már több irányt is vehetnek a dolgok, de arra nagyon ügyelünk a 7Digits-nél, hogy mindenkinek, aki a segítségünket kéri, adjunk valamit.

  • Igen, akkor is! Az üzlet fontos, de az emberi kapcsolatok fontosabbak. Sokan keresnek minket, akik végül a 7Digits online marketing ügynökség senior csapata helyett kénytelenek kevesebb tapasztalattal rendelkező versenytársakkal, vagy szabadúszókkal dolgozni – ilyenkor esetkben is igyekszünk a felénk kinyújtott kézbe valami tartalmasat adni – egy SEO elemzést, stratégiai tanácsot, vagy épp egy-egy kedvezményt valamelyik fizetős tananyagunkhoz.

  • Rövid távon nem éri meg – közép- és hosszútávon azonban sokkal fontosabb egy marketing ügynökség által kialakított pozitív imázs, mint a nap végén a bevétel számolgatása. Sosem titkoltuk, hogy az egyik legdrágább ügynökség vagyunk a piacon, de hisszük, hogy a marketinget nem költségre, hanem megtérülésre mérik, ezért aki megteheti, annak megéri velünk dolgoznia.

  • Perc-alapú munkaterheléssel tervezünk minden projektnél, minden ügyfél ugyanolyan árajánlatot kap. Nem nézzük, hogy magyar, amerikai, kicsi, nagy, startup, vagy multi – minden ügyfelünknél egyes-egyedül a megtérülést tartjuk szem előtt. Marketingre el lehet költeni akármennyi pénzt, a valódi kérdés az, hogy hol van a legnagyobb megtérülést biztosító költségkeret és azt milyen stratégiával, eszközökkel és taktikákkal lehet termőre fordítani. A megtérülés biztosítása egy marketing ügynökség valódi feladata!

  • Az óradíjaink 40 és 500 dollár között vannak. Ha kampány-kreatívokban kéred a segítségünket, akkor a 40-el számolhatsz, ha nemzetközi piacralépést fontolgatva szeretnéd egy 25 éves tapasztalattal, komoly kapcsolatrendszerrel és külföldi piacismerettel bíró, közismert senior szakember idejét, akkor az 500-al kalkulálj. Természetesen e két véglet között is számos óradíjjal dolgozunk; verseny van, úgyhogy nem lehetünk drágábbak, mint a Top10 marketing ügynökség bármelyike.

  • Jelenleg is várnak rá páran, hogy kifizethessék, ugyanis a stratégiai kapacitásunk véges. Vannak olyan üzleti helyzetek, amikor egy stratégiai döntés minősége élet-halál kérdés egy vállalat számára. Ilyenkor a tapasztalat és a kapcsolatrendszer bármit megér, nemhogy 500 dollárt óránként. Amúgy  egy Big Four tanácsadó cégnél is elkérnek ugyanennyit, cserébe a 7Digits marketing ügynökség szakemberei a legkomptetitívebb piacok „harcéri” tapasztalatával rendelkeznek – nem csak egy pihe-puha MBA képzés elméletének plecsnijével…

  • Ez egyrészt elég udvariatlan dolog lenne tőlünk, másrészt jogilag sem kivitelezhető. Természetesen semmit sem kell kifizetni szerződéskötés előtt!

  • Bármilyen ügyben keresel minket, örömmel vesszük a megkeresést és igyekszünk valami értéket teremteni számodra a beszélgetéseink során.

  • Amennyiben közvetlen konkurensednek dolgozunk azonos piacon, akkor azt még telefonban jelezzük és ekkor sajnos fel kell függesztenünk a diskurzust. Amennyiben nem tudjuk eldönteni, hogy közvetlen versenyhelyzetben vagy-e egyik meglévő ügyfelünkkel, akkor megkérdezzük az ügyfelet, hogy engedélyezi-e a kapcsolatfelvételt és addig a türelmedet kérjük.

  • A legnagyobb segítség számunkra, ha az üzleti céljaidat pontosan meg tudod fogalmazni, például azt mondod, hogy

    „Tavaly 800 Millió forint volt a nettó árbevételem, és idén 30%-ot szeretnék növekedni”

    vagy

    „Új termékkel lépek a piacra, szeretném tudni a piac méretét és a várható piaci részesedésemet”

    vagy

    „Az ügyfélszerzési költségem 2500 dollár a Skandináv piacokon és szeretném ezt a felére leszorítani”.

    Minél több konkrétum, annál könnyebben vesszük fel a beszélgetés során a helyes irányt!

  • Ahogy mondtuk: ha megkeresel minket, minden erőnkkel azon leszünk, hogy ne távozz üres kézzel! Egy igazán jó marketing ügynökség soha nem elitista és soha nem viselkedhet lekezelően azokkal sem, akik első látásra sem férnek bele a fizetőképes kereslet szegmensébe, mert a sikeres marketing elsősorban a figyelmes hallgatás, nem pedig a harsány magamutogatás művészete. Mi is voltunk tapasztalatlanok, voltunk már tanácstalanok, voltunk bajban és voltunk a lejtő legalján is; nyugodtan keress minket akkor is, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy túl drágák vagyunk számodra – ha mással nem, egy tanáccsal akkor is igyekszünk segíteni.

Írd ide, amit keresel...