Ingyenes
B2B Marketing Oktatás
5 napos email kurzus
Kinek

SZÓL EZ A KURZUS?

Közép- és nagyvállalati marketing vezetőknek, B2B vállalkozások marketingeseinek és felső vezetőinek, vállalkozóknak és B2B terültere specializálódott junior marketinges kollégáknak.

  • 100% ingyenes oktatás
  • A tananyag egy életre a tiéd
  • 360 fokos rálátás az online B2B marketingre
  • Mindössze 5 nap alatt teljesíthető
  • Stratégiai és taktikai fejezetek
B2B

MARKETING

Online B2B marketing oktatás egy teljesen ingyenes email kurzus keretében. 5 nap, 5 lecke – hirdetések B2B-ben, landing oldalak mágiája, marketing automatizáció, cornerstone technika. Minden, amit a B2B online marketingről tudni akartál.

Ahol még találkozhattál velünk:

7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció vilaggazdasag.hu oldalon - referencia
forbes logo 7 Digits B2B marketing oktatás referencia és b2b marketing stratégia referencia
marketing oktatás és google hirdetés ügyfél hvg logo a 7 Digits B2B referenciák között
7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció napi.hu oldalon - referencia
7 Digits B2B online marketing oktatás kreatív logo google hirdetés referencia
google hirdetés referencia logo startupdate a 7 Digits B2B online marketing ügynökségnél
marketing oktatás a budapest business journal cikkeiben a 7 Digits B2B ügynökség részéről
marketing oktatás és google hirdetés referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
bme marketing oktatás és google hirdetés oktatási program a 7 Digits B2B ügynökség részvételével
RTL Klub Logo online marketing ügynökség, 7 Digits B2B marketing oktatás és adatvezéerelt marketing
hirTV logo online B2B marketing oktatás referencia

A lead-ek 75%-a az azonosítás pillanatában még éretlen a személyes kapcsolatfelvételre

A marketingnek egyre komolyabb kihívás a megfelelő, minőségi lead-ek generálása és felmelegítése. Ha feltett szándékod beletanulni a b2b online marketingbe, akkor ez a kurzus neked készült.

Forrás: Smart Insights

Az online B2B marketing oktatás tematikája

ELSŐ NAP

Online B2B marketing stratégia

Így állj neki az online marketingnek b2b-ben. Működő b2b stratégiák. Az online B2B marketing három pillére. Miért nem olyan a funnel, ahogy tanítják? Mit kell mérni és hogyan?

MÁSODIK NAP

B2B lead generálás hirdetésekkel

Lead generálás olcsóbban és gyorsabban. Hogyan hirdess B2B-ben és hogyan ne? Magasabb MQL/SQL arány elérése retargetinggel. Működik a Facebook B2B-ben? Lead hőmérséklet mérése hirdetésekkel. Hogyan használd a LinkedIn-t?

3. NAP

Tartalommarketing profitábilisan

Hogyan készül a B2B tartalom stratégia? Organikus forgalom generálása tartalommal. Tartalom szegmentálás buyer personákra és lead hőfokra. Tartalom-homokóra és B2B tartalom-ötletek. Lead mágnesek szerepe és linképítés B2B-ben.

4. NAP

Marketing automatizálás egyszerűen

Marketing automatizálás könnyen és gyorsan. Hogyan csinálj lead scoring-ot? Bevált B2B automatizmusok. Email marketing és retargeting automatizálása, dinamikus retargeting alkalmazása. Account-based marketing automatizmusokkal.

Hogyan

MŰKÖDIK?

A tananyag

Minden reggel 7 órakor elküldünk egy emailt az aznapi leckével, 5 napon keresztül. Minden lecke 20-25 perc alatt befogadható.

...és az eredmény

5 nap múlva ismerni fogod az online B2B marketing módszertanát, stratégiáját és taktikáit, valamint a jelen és a jövő legforróbb trendjeit.

Inkább egy kollégád látná a B2B marketing oktatás hasznát?

Oszd meg vele ezt az oldalt, mert az ilyesmi jót tesz a Karmádnak…

Miért

Csináld?

Ez a B2B marketing oktatás lehet a titkos versenyelőnyöd

Magyarországon az online B2B marketinget nagyon kevés vállalat csinálja nemzetközi minőségben, kihasználva a technólógiai lehetőségek teljes spektrumát. Ha B2B terülten dolgozol, a kurzus végére érteni fogod, hogyan előzd meg a versenytársaidat.

Ha Inkább ránk bíznád az egészet...

...vedd fel velünk a kapcsolatot

Több tucat B2B vállalat online marketingjéről gondoskodunk jelenleg is

GYIK
GYAKRAN INTÉZETT KÉRDÉSEK

...amik benned is felmerülhetnek

  • Magyarországon az online B2B marketing eléggé gyerekcipőben jár. A kollégák és talán még inkább a döntéshozók képzésével mi is nyerünk: ügyfeleinknél az online B2B alapjainak magyarázása helyett egyre inkább a megvalósítás mikéntjére, azaz a saját szakmánk mélységeire fókuszálhatunk ahelyett, hogy a stratégiai alapokat magyaráznánk.

  • Igyekeztünk minden leckét az alapoktól indítani és onnan felfejlődni haladó szintre. Minden szakkifejezést gondosan megmagyarázunk, és ahol kell, magyarázó linkeket is beletettünk. Ha minimálisan – akár érdeklődés szintjén – foglalkoztál online marketinggel, akkor érteni fogod. A kurzus tananyagát folyamatosan finomítjuk annak a közel tízezer embernek a véleménye alapján, akik korábban már elvégezték.

  • A B2B marketing oktatás bevezetője (az 1. Lecke) stratégiai szemléletű és az adatokkal alátámasztott B2B vásárlói körképet segít megérteni. Az online B2B marketing egyes pilléreiről szóló leckék már kifejezetten taktikai elemeket is tartalmaznak, de nem mennek bele a megvalósításba olyan mélyen, mint mondjuk a lead mágnes használatáról szóló cikkünk. Sokkal inkább a stratégiára, a miértekre és az összképre koncentrálunk.

  • Igen, akár szolgáltatásra, akár termékeladásra alkalmazhatóak a kurzusban megtanult taktikák – csakúgy, mint a stratégiai elemek.

  • A gyakorlat teszi a profit – egy alig egy hetes B2B marketing oktatás arra elég, hogy a kurzus elvégzését követően stratégiailag érteni fogod, hogy mit kell csinálni egy B2B vállalatnak az online térben és kezedben lesz az összes modern b2b marketing taktika is – azaz tudni fogod, hogy milyen lépéseken keresztül vezet az út a sikerhez.

  • A 7Blog egy egész kategóriát szentelt az online B2B marketingnek, hiszen a 7Digits ügyfeleinek mintegy fele B2B ügyfél. Bár a legjobb B2B marketing oktatás maga a gyakorlat, a B2B kategória oldalunkon még rengeteg hasznos forrást találsz.

Online B2B marketing E-mail kurzus

5 napos, 100% ingyenes e-mail kurzus az online B2B marketing rejtelmeiről. A marketing automatizáció, a hirdetések és a tartalom szerepe a B2B marketingben. Attribúciós modellek, méréstechnika és a jövő technológiái.

Tanfolyam Szolgáltatója: Organization

Tanfolyam-szolgáltató Neve: Seven Digits Media Inc.

Tanfolyam-szolgáltató URL-je: https://7blog.hu/rolunk

Send this to a friend