Shopify webshop készítés - 7Digits - Shopify Partner
Professzionális

Shopify Webshop Készítés

Full-stack marketing szolgáltatásokkal

Kinek

ÉRDEMES VELÜNK DOLOGZNIA?

Az adatvezérelt módszerrel dolgozó 7 Digits online marketing ügynökség elsősorban azoknak jó választás, akiknek stratégiai fontosságú a gyors  növekedés, külföldi piacralépést terveznek, vagy egy beszállító kezében akarják tudni az összes e-commerce marketing feladat kezelését.

Shopify Partners badge 7digits

Minősített

Shopify Ügynökség

Stratégiai tervezés nemzetközi tapasztalattal, 360 fokos méréstechnika, viselkedés-alapon szegmentált hirdetések, hosszú távon konvertáló, SEO-optimalizált tartalmak, marketing automatizáció, sales enablement, konverziós pszichológia és folyamatos adatvezérelt optimalizálás.

Ahol még találkozhattál velünk:

7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció vilaggazdasag.hu oldalon - referencia
forbes logo 7 Digits B2B marketing oktatás referencia és b2b marketing stratégia referencia
marketing oktatás és google hirdetés ügyfél hvg logo a 7 Digits B2B referenciák között
7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció napi.hu oldalon - referencia
7 Digits B2B online marketing oktatás kreatív logo google hirdetés referencia
piac és profit logo, mint online marketing publikációs referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
google hirdetés referencia logo startupdate a 7 Digits B2B online marketing ügynökségnél
marketing oktatás a budapest business journal cikkeiben a 7 Digits B2B ügynökség részéről
marketing oktatás és google hirdetés referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
bme marketing oktatás és google hirdetés oktatási program a 7 Digits B2B ügynökség részvételével
RTL Klub Logo online marketing ügynökség, 7 Digits B2B marketing oktatás és adatvezéerelt marketing
hirTV logo online B2B marketing oktatás referencia

Shopify webshop készítés

A Shopify az egyik legfejlettebb e-kereskedelmi technológia, de csak abban az esetben, ha a már a webshop kialakítása során hozzáértő online marketing szemlélettel aknázzák ki az összes benne rejlő lehetőséget és a manapság már nem is annyira triviális konverziós útvonalakat szem előtt tartva alakítják ki a felhasználói élményt.

Stratégia

Mérésen, konkurencia-elemzésen és nemzetközi statisztikai adatábázisokon alapuló tervezés egy e-kereskedelemben nemzetközi tapasztalatot szerzett online marketing csapat kezében.

7 Digits B2B blueprint badge

Design

Konverzióra tesztelt Shopify témák gyakorlott UI design team által testre szabva. Online, real time kollaboráció az ügyféllel, saját ticketing rendszer, dedikált projekt menedzsment board és account. (asana, figma, slack)

7 Digits B2B protection icon

Fejlesztés

Villámgyors fejlesztés, fizetési kapuk bekötése, futárszolgálati pluginok bekötése, technical SEO beállítások és hathatós válasz minden egyedi fejlesztési igényre. (userback, Jira)

7 Digits B2B laptop icon

Automatizáció

Email és sms kampányok kezelése, automata e-mail kampányok, kosárelhagyók többlépcsős konvertálása, mestreséges intelligencia-alapú vevői profil-alkotás, hűség programok. (klaviyo, AC)

7 Digits B2B Psycho badge

Pszichológia és CRO

A 7Digits webshopjai nem egyszerűen csak szépek: UX szakértőink gondoskodnak róla, hogy a konverziós pszichológia minden titkos eszköze ügyfeleink növekedését szolgálja. Villámgyors prototipizálás, precízen menedzselt projektek, kényelmes front-end hibajavítás, online ticketing rendszer.

7Digits B2B Measurement badge

Riporting

Enterprise-szintű reporting megoldások minden Shopfy webshop fejlesztés mellé. Mobilra optimalizált napi, heti és havi riportok, készletgazdálkodási támogatás, üzleti összefüggések tetszőleges riportja – akár valós időben is – a funnel teljes hosszában. (analytics, databox, optimize, hotjar)

A Shopify számokban

A Világ egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi megoldása

0
Millió
Webshop
0
Ország
0
+ Millárd
Dollár árbevétel
A Shopify

Webshop előnyei

Rugalmas store menedzsment

Automatikusan frissülő vevői profilok és csoporok, kuponok, hűségprogramok és akciók lehetősége. Fulfillment központok, visszáru és dropshipping kezelése.

Beépített marketing funkciók

Villámgyors, SEO-optimalizált felület, email automatizációs megoldások, Facebook és Instagram értékesítés bekapcsolása gombnyomásra és több ezer Shopify App.

Analitika és riporting

Egyszerű dashboard, részletes forgalmi és termékriportok, Google Analytics és Facebook pixel támogatás, mobil app és automata készletkezelési lehetőségek.

Hosting és támogatás

Hibátlan hoszting, SSL-tanúsítvány, 24/7 chat support, rengeteg videós oktatási anyag, Shopify blog, FAQ és 7digits ügynökségi support.

A Shopify

Webshop előnyei

Rugalmas store menedzsment

Automatikusan frissülő vevői profilok és csoporok, kuponok, hűségprogramok és akciók lehetősége. Fulfillment központok, visszáru és dropshipping kezelése.

Beépített marketing funkciók

Villámgyors, SEO-optimalizált felület, email automatizációs megoldások, Facebook és Instagram értékesítés bekapcsolása gombnyomásra és több ezer Shopify App.

Analitika és riporting

Egyszerű dashboard, részletes forgalmi és termékriportok, Google Analytics és Facebook pixel támogatás, mobil app és automata készletkezelési lehetőségek.

Hosting és támogatás

Hibátlan hoszting, SSL-tanúsítvány, 24/7 chat support, rengeteg videós oktatási anyag, Shopify blog, FAQ és 7digits ügynökségi support.

7 Digits Shopify

WEBSHOP KÉSZÍTÉS

Hazai és nemzetközi e-kereskedelmi tapasztalat

Az e-kereskedelem sikere ma már jelentős részben az online marketing ismereteken és a tapasztalaton múlik. Tudj meg többet arról, hogy kikkel dolgozhatnál együtt a 7digits Ügynökségnél.

0

Shopify minősítés

0

CXL minősítés

0

PPC minősítés

Dr. Kádas Péter, a 7 Digits B2B ügynökség alapító partnere, Golden Blog díjas szerző, online marketing szakember
VP, Pszichológia & Automatizáció Specialista
Dr. Kádas Péter
Sulina Krisztián Profil kép
CEO

Sulina Krisztián

Senior backend fejlesztő, 7Digits online marketing ügynökség
Head of Dev

Kiss Péter

COO

Imrényi Eszter

Csermely Lili, Account manager, 7 Digits B2B online marketing ügynökség
Account management

Csermely Lili

Account Management

Varga Daniella

Fellegi Emese profil fotó
Senior UI designer

Fellegi Emese

Farkas Flóra, grafikus és UX designer, 7 Digits B2B online marketing ügynökség
Senior UI designer

Farkas Flóra

Gaál Roland
Front-end dev és e-commerce

Gaál Roland

Stratégia és tartalomfejlesztés

Dobosy Ildikó

PPC és Data Analytics

Haaz Róbert

Szövegíró és tartalommarketing szakértő

Czire Zsuzsanna

Balogh Zsófia
Video Production

Balogh Zsófia

Katharina Kellig 7 digits B2B team
Szövegíró és fordító

Katharina Kellig

Senior fejlesztő

Toth Csaba

Czinkóczki Tímea profil fotó
Grafika és design

Czinkóczki Tímea

GYIK

Gyakran Intézett Kérdések

Shopify Webshop készítés

+ Miért jó egy Shopify Partner Ügynökséggel dolgozni?

Bár a Shopify az egyik legegyszerűbben konfigurálható webshop motor, teljesen laikusok számára azért vannak olyan buktatói, amit egy tapasztalt ügynökség profi marketingesei nagy biztonsággal elkerülnek. Már a tervezés fázisában is be lehet nézni olyan stratégiai jelentőségű döntéseket, amik később, a Shopify webshop készítés során csak sokkal-sokkal drágábban javíthatóak – és akkor még a technikai setup-ról (például téma kiválasztása, SEO, fizetési kapu beállítása, fulfillment integráció, applikációk, stb.) még nem is beszéltünk.

+ Mennyibe kerül a Shopify webshop készítés általában?

A válasz sok mindentől függ: melyik változaton indulnál, milyen volumenű értékesítésre számítasz, milyen fizetési megoldásokat fog használni a piacod, hány applikációra lesz szükséged, milyen egyedi megoldásokat szeretnél? Ki fog tartalmakat gyártani, honnan származik majd a forgalom, milyen gyorsan akarsz növekedni? Kell-e migrálni régi tartalmakat, milyen integrációkat szeretnél.

Épp emiatt fontos a precíz tervezés… Összességében elmondható, hogy ha értő kezekkel nyúlsz hozzá, vagy a megfelelő szaktudású e-kereskedelmi szakértők segítenek, akkor a Shopify az egyik legolcsóbban setup-olható és üzemeltethető megoldás a piacon.

+ Mennyi időt kell szánni egy Shopify webshop készítés projektjére?

Ez megint sok mindentől függ, de Magyarországon még a legegyszerűbb esetekben is 30 nap körül van – mégpedig a fizetési kapuk miatt. Amennyiben olyan országban értékesítenél, ahol például a Stripe, vagy a Shopify Payments is elérhető, akkor néhány nap alatt is összehozható a dolog – de ez inkább az elméleti minimum, mint a valóság.

+ Jobb választás a Shopify, mint a többi webshop motor?

Ökölszabályként elmondható, hogy amennyiben legalább középfokú szinten beszélsz angolul, nem túl alacsony a várható kosárértéked, és a várható árrésed minimum 20-25%, akkor a Shopify egy megfontolandó alternatíva – létezik amúgy egy nagyon részletes elemzésünk arról, hogy hogyan muzsikál a Shopify magyar környezetben.

Az e-commerce-ben jártas online marketing szakemberek mindig a feladathoz választják az eszközt és nem fordítva. A 7Digits-nél dolgozó Kollégák a Shopify webshop rendszerén kívül nagy tapasztalattal rendelkeznek a WooCommerce, az OpenCart és a Magento rendszerekben is, és fél tucatnyi egyéb webshop motorral is dolgoztak már.

+ És mennyit kér a 7Digits egy Shopify webshop készítésben nyújtott támogatásért?

Amikor látjuk, hogy mi a cél, akkor ahhoz alkotunk stratégiát és ezt a stratégiát bontjuk le taktikákra, majd feladatokra. Ezeket a  feladatokat lehetséges beárazni a várható időigény szerint – így  születik  egy árajánlat. Az ügyfeleink látják a pénzügyi sikerhez szükséges munka mennyiségét, és erőforrásaik alapján döntik el, hogy azt milyen ütemezésben kívánják igénybe venni.

Egy Shopify webshop elkészítése tekinthető ugyan egy eleje-vége jellegű projektnek, de sokkal szerencsésebb milestone-ok alapján több részre bontani az egészet. Anyagilag is kevésbé megterhelő és a fokozatosság is sok terhet vesz le a webshop tulajdonos válláról.

Nem szabad elfelejteni, hogy amikor másfél tucat profi marketinges rászabadul egy feladatra, akkor az a megrendelői oldalon is komoly időigénnyel és munkaterheléssel jár. Lépésekben ez a terhelés is kezelhetővé válik.

+ Van ügynökségem, de nem értenek a Shopify-hoz – lecseréljem őket?

Amennyiben elégedett vagy a  munkájukkal, nem kell lecserélned őket. Sok vállalatnak dolgozik több ügynökség, nekünk is jó tapasztalataink vannak a más ügynökségeknél dolgozó kollégákkal történő együttműködésben.

Az online marketingben elég sok a feladat, a jó ügynökségeknek épp elég feladatuk van ahhoz, hogy ne egymás torkának elvágásával foglalkozzanak, hanem a munkával. A Shopify webshop készítés egy speciális terület, tartsd meg nyugodtan az ügynökségedet – tudunk közösen dolgozni a versenytársaknál dolgozó kollégákkal.

+ A fejlesztőim egyedi webshop motort akarnak fejleszteni nekem. Jó ötlet ez?

Ha van pár milliárdod és a következő Extreme Digital-t akarod megcsinálni, ez az indulásnál akkor is valószínűleg rettenetes ötlet: lassan, drágán és kínkeservvel fogsz tudni elindulni, miközben egy Shopify webshop-ot használó versenytársad 9 dollárért veszi meg ugyanazt a funkcionalitást 15 másodperc alatt, amit te millikért fejlesztetsz le hónapok, vagy akár évek alatt.

Az üzletileg fogalmatlan fejlesztők sokszor próbálnak terméket fejleszteni egyetlen ügyfél pénzéből, hogy aztán majd azt továbbadják… Csakhogy a webshop motorok piacán az olyan óriásokkal, mint a Shopify, a Magento, vagy a WooCommerce, képtelenek felvenni a versenyt – ettől függetlenül persze a bepalizott ügyfél még rosszul jár. Ja, és a bónusz szívás: soha nem fogsz tudni szabadulni a fejlesztő cégtől… Egy Shopify webshop készítés ezzel szemben eléggé standard feladat; ha nem lennél elégedett az ügynökséggel, akkor keresel másikat.

+ Nem járok jobban az ingyenes WooCommerce-el?

Ahogyan fentebb is taglaltuk, a feladathoz kell szabni a technológiát – és nem fordítva. Amennyiben például nagy forgalom mellett elenyésző árréssel dolgozol, akkor értelmes szakember nem fogja a Shopify webshop motort erőlteni, mert veszteséges leszel vele. A leendő webshop tulajdonosoknak nem a technológiáról kell döntést hozniuk, hanem a kereskedelmi modellről, amit követve profitot akarnak termelni. Az alapján már egy tapasztalt ügynökség azonnal tudni fogja, mi a helyes technológiai választás.

+ Van egy döcögő webshopom – jobban menne, ha áttérnék Shopifyra?

Az attól függ, hogy miért döcög…

+ A Shopify webshop fejlesztés másik platformról történő migrációval is megoldható?

A nagy, nemzetközi plaformokról igen – erre kész megoldások léteznek. Az egyedi fejlesztésű webshopokról és a magyar piacra készített hosztolt megoldásokról migrálni a legtöbbször kínszenvedés – ez rendszerint több időbe és emiatt több pénzbe is kerül, de a 7Digits-nél minden megoldható, ha egy Shopify webshop készítése a feladat.

+ A 7Digits az egyik legdrágább ügynökség, nem?

A marketinget megtérülésre mérik, ezért nincs olcsó, vagy drága marketing, csak profitábilis és veszteséges van. Szemben a B2B éven túli megtérülésével, az e-commerce általában gyors megtérüléssel kecsegtet – már ha az ügyfél profit-érdekeinek szem előtt tartásával csinálják.

+ Előre meg tudjátok mondani, mennyi lesz a megtérülés?

Több okból sem. A legtöbbször nincs elég forgalmi és konverziós adat az elején. De idővel egyre több mindent tudunk megmondani egyre pontosabban. Nem csak a megtérülésben, hanem proaktívan a termék-választásban is tudunk segíteni. A megtérülést továbbá azért is nehéz előre megmondani, mert a Shopify webshop készítés egy folyamatos tevékenység, nem pedig egyszeri projekt.

+ Miért emelitek ki mindenhol, hogy 14 Shopify vizsgával rendelkezik a csapat?

Azért, mert egy Shopify webshop készítés során rengeteg technikai, üzleti és felhasználói igényre és paraméterre kell odafigyelni, amihez minősített szakértelem szükséges. Folyamatosan képezzük ki a kollégákat a Shopify és általában az e-kereskedelem területén annak érdekében, hogy az ügyfeleink ötcsillagos szakértőkkel dolgozhassanak.

Egy webshopot felskálázni és profitábilisan üzemeltetni ma már nem kalózromantikával bíró kaland, hanem nagyon tudatos tervezés, kivitelezés, adatelemzés és megannyi iteráció eredménye.

+ Milyen büdzsével érdemes hozzátok menni egy Shopify webshop fejlesztés reményében?

Sok mindentől függ, de akár 6-800 ezer forintból is kijöhet egy alap-szinten ugyan, de jól működő és profitábilis Shopify webshop. A komplex marketing szolgáltatások általában ennél sokkal többe kerülnek, de ott már a tervezés fázisa is hosszabb és sokkal mélyebben megnézzük, hogy mit érné meg kifizetni az ügyfélnek és mi az, amivel még várhat.

+ És ha nemzetközi pályán mozognék?

Na, ott pláne a tervezésen múlik minden. Nagy, ismeretlen és hirdetési költségek szempontjából drágább piacokon nagyon könnyen el lehet füstölni egy csomó pénzt. Ha külföldi piacra mennél, a 7Digits-nek ezen a téren komoly gyakorlata van – keress meg minket, sok újat fogunk tudni mondani…

+ Egy Shopify webshop fejlesztés során mennyi erőforrást kell házon belül allokálnom?

Ez attól függ, hogy hány terméked van, mennyire vannak meg a szöveges és képi kreatívok, milyen mélységű funkcionalitást és milyen munkamegosztást szeretnél? Egy ember is elég lehet mellékállásban és egy 4 fős, főállású team is kevés lehet. Ha elmondod a konkrét Shopify webshop fejlesztés részleteit, akkor ezt pontosan meg tudjuk becsülni.

Ha kicsit nagyobb szabadságot kapunk a tervezés során, akkor jelentősen tudjuk csökkenteni a munkaerő ignyt a te oldaladon is.

+ Mennyi idő elteltével számítsak eredményekre?

A Shopify webshop készítés, mint projekt mérföldő viszonylag gyorsan készen tud lenni. A pénzügyi eredményeket a piacod, a forgalomterelési stratégiád, a versenytársaid és még millió más faktor eredője fogja meghatározni.

A 7Blog a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.
Bővebben
>