100%-ig Ingyenes
Szövegírás Oktatás
7 napos e-mail-kurzus
Kinek

SZÓL EZ A KURZUS?

Azoknak, akik szövegíróként, online marketing szakemberként vagy vállalkozóként meg akarják tanulni az írott szavak mágiáját – szlogenektől a blogbejegyzésekig, hirdetésektől a weboldalakig.

  • 100%-ig ingyenes oktatás
  • A tananyag egy életre a tiéd
  • A szövegírás technikái és marketingpszichológiája
  • Mindössze 7 x 20 perc alatt teljesíthető
  • Azonnal használható tudást biztosít
Hatékony

SZÖVEGÍRÁS

Szövegírás oktatás egy teljesen ingyenes e-mail-kurzus keretében. 7 nap, 7 lecke – alaptechnikák, szlogenek, különböző szövegtípusok, vázlatkészítés, szócsokor technika, alulírás, túlírás, vödör-brigád technika és sok egyéb inspiráló tipp. Minden, amit a szövegírásról tudni akartál.

Ahol még találkozhattál velünk:

7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció vilaggazdasag.hu oldalon - referencia
forbes logo 7 Digits B2B marketing oktatás referencia és b2b marketing stratégia referencia
marketing oktatás és google hirdetés ügyfél hvg logo a 7 Digits B2B referenciák között
7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció napi.hu oldalon - referencia
7 Digits B2B online marketing oktatás kreatív logo google hirdetés referencia
google hirdetés referencia logo startupdate a 7 Digits B2B online marketing ügynökségnél
marketing oktatás a budapest business journal cikkeiben a 7 Digits B2B ügynökség részéről
marketing oktatás és google hirdetés referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
bme marketing oktatás és google hirdetés oktatási program a 7 Digits B2B ügynökség részvételével
RTL Klub Logo online marketing ügynökség, 7 Digits B2B marketing oktatás és adatvezéerelt marketing
hirTV logo online B2B marketing oktatás referencia

A háborítatlan pihenést követő jóleső kinyújtózás élményét add el - ne a matracot...

Ha feltett szándékod olyan szlogenek, cikkek, vagy épp hirdetések írása, amelyek valóban megmozdítanak valamit a célcsoportodban, és vásárlókat, vagy – B2B esetén – kvalifikált lead-eket generálnak, akkor ez a kurzus neked készült

Forrás: az Academy of Art University egyik instruktora

A szövegírás oktatás tematikája

1. NAP

A szövegírás alaptechnikái

Két alaptechnika, amire szükséged lesz ahhoz, hogy mindig hatékony, pontos és a márkádhoz – vagy épp az adott marketingfeladathoz – pontosan illeszkedő szövegeket írhass.

2. NAP

Profi szövegírás a kontextus használatával

A szöveg és a közvetlen (jellemzően vizuális) környezetének kontextusa a sikered alapja. Mit és miért érdemes elengedned? Hogyan szabadulhatsz az átlagos szövegek és hirdetések börtönéből? Mik a leggyakoribb hibák a szövegírásban? 

3. NAP

Vázlatkészítés és szövegírás-szerepjáték

A jó vázlat mindennek az alapja. Vázlatkészítési forgatókönyv és a célcsoport reakciójának előrejelzése szerepjáték-technikával.

4. NAP

Szövegírás különböző felületekre

Sikeres kommunikáció 3 szóban és 1200-ban. A médiumok speciális szövegigénye. A Facebook, az Instagram, a TV és az óriásplakát specialitásai, valamint a jó szlogen titka.

5. NAP

Címek, alcímek és CTA, szövegírás szempontból

Hogyan írj ütős címeket, amire rákattintanak? Miről szóljon az alcím, és milyen CTA-kat használj, hogy elérd a marketing célt a szövegírás révén?

6. NAP

Hibák a szövegírás világában

Helyesírás és kulcsszó optimalizálás viszonya. Alulírt és túlírt szövegek. Az ingerküszöb megtalálása és a szöveg dinamikája.

A Szövegírás

Kurzus részletei

A tananyag

Minden reggel 7 órakor elküldünk egy e-mailt az aznapi leckével, 7 napon keresztül. Minden lecke 15-20 perc alatt befogadható.

...és az eredmény

7 nap múlva ismerni fogod a szövegírás módszertanát, stratégiáját és taktikáit, valamint a jelen és a jövő legforróbb trendjeit.

Inkább egy kollégád látná a szövegírás oktatás hasznát?

Oszd meg vele ezt az oldalt, mert az ilyesmi jót tesz a karmádnak…

Miért

Csináld?

Ez a szövegírás kurzus lehet a titkos versenyelőnyöd

Magyarországon a szövegírást és általában a tartalommarketinget kevés vállalat csinálja nemzetközi minőségben, kihasználva a technológiai és kreatív lehetőségek teljes spektrumát. Akár B2B, akár B2C területen dolgozol, a kurzus végére érteni fogod, hogyan előzd meg a versenytársaidat a szavak erejével.

Ha Inkább ránk bíznád az egészet...

...vedd fel velünk a kapcsolatot

Cikkek, hirdetések, arculatok és szlogenek százai vannak a csapat háta mögött

GYIK

GYAKRAN INTÉZETT KÉRDÉSEK

...amik benned is felmerülhetnek

  • Kollégáink számos szakmai sikert értek el az utóbbi évtizedek alatt – ezzel az online formátumú oktatással szeretnénk hozzájárulni a következő generáció kommunikációs képességeinek fejlesztéséhez.

  • Mind a szövegírás stratégiai szemléletére, mind azonnal használható technikákra igyekeztünk kitérni a tananyagban, ugyanakkor gyakorlat teszi a mestert; befogadni a kurzus anyagát nem túl nehéz – a gyakorlati megvalósítás persze más tészta: ahhoz gyakorlás és kellő kihívást jelentő feladatok is kellenek.

  • Egy szövegíró munkájának minősége a valóságban több dologból tevődik össze. Tanult, világlátott, nyitott szellemiség ugyanúgy kell hozzá, mint a nyelv szeretete és a szövegírás technikáinak ismerete, mely az online szövegek esetében még a konverziós pszichológia fogásaival is kiegészül. Bár sokan hivatkoznak az ihletre, a mi tapasztalatunk szerint ihlet az amatőrnek kell – a profi megelégszik az előleggel…

  • A kurzus kitér a speciális formátumokra, köztük a Facebookra is. Először az elveket célszerű megtanulni, az egyes platformokra történő adaptáció csak ezután jöhet.

  • Bár a kurzus kitér pár olyan formátumra, ami csak online létezik, szó esik benne óriásplakátokról, szlogenekről, és offline hirdetéstechnikáról is – szóval igen, offline is kamatoztathatóak az itt tanult szövegírással kapcsolatos fogások.

  • Olyannyira, hogy sok itt leírt technika az Egyesült Államokból származik, mi is ott sajátítottuk el őket. A pszichológiai részek is egyetemlegesek, és akármilyen nyelvre átültethetőek.

  • A jó szlogen kitalálásához vezető elveket el lehet sajátítani, azonban szlogenekhez – a szövegírás talán legnehezebb műfajához – még a legendás szakembereknek is rengeteg idő és tapasztalat kellett. Ha ezt a munkát is hajlandó vagy az oktatás mellé tenni, akkor érdemben fogsz fejlődni a jó marketing szlogenek kitalálásának hosszú-hosszú útján.

  • Bízunk benne, hogy a kurzus elvégzését megelőző vagy követő 30 év tapasztalatának köszönhetően egyszer elnyered majd ezt az elismerést is…

  • Nem. Ez sem nem etikus, sem nem GDPR-kompatibilis. Végezd el a kurzust nyugodtan, nem fogunk zaklatni utána semmivel. Komolyan gondoljuk, hogy ingyen biztosítjuk a tudást mindenkinek, aki meg akar tanulni írásban bánni a szavakkal.

  • Igen, mert a kurzus anyagára korábban nem kaphattunk felhatalmazást tőled. Senkit nem szeretnénk felesleges e-mailekkel zavarni, ennek az attitűdnek a hátránya, hogy minden típusú e-mailben történő kommunikációra külön el kell kérnünk a résztvevők engedélyét.

  • Hivatalos oklevelet nem, de ha kiemelkedő szorgalommal és kitartással végigcsinálod, akkor a 7 Digits csapata egy jelképes oklevéllel fogja elismerni az erőfeszítéseidet. Ismert márka vagyunk a marketing iparágban, így ki tudja – egyszer talán még ez többet is fog érni valami ismeretlen OKJ-nál… 😉

Írd ide, amit keresel...
Send this to a friend