INNOVÁCIÓ WEBSHOPOKNAK

Gyönyörű termékfotók és -videók

Termékfotók és -videók verhetetlen minőségben és áron Styleshoots™ automata stúdióval. Akár 40%-os konverzió növekedés, 35%-kal alacsonyabb visszaküldési arány, elbűvölt vásárlók és megújult, prémium webshop

360° termékfotó és videó

Miért éri meg a webshopodnak?

A 360° termékfotó és videó az egyik legütősebb eszköz az e-kereskedelmeben, ugyanis a 360 fokban körbejárható és minden oldalról megvizsgálható termék azt az érzést kelti a fogyasztóban, mintha egy fizikai boltban lenne.

Megnövekedett vásárlói bizalom66%
Konverzió növekedés40%
Visszáru csökkenése35%
360° termékfotó és videó
Szeretnéd növelni az árbevételt?

Egyetlen gombnyomásra vagy az e-kereskedelem legolcsóbb és leggyorsabb növekedést biztosító taktikájától: a minőségi termékfotóktól és -videóktól…

Innovatív technológia

Magyarországon egyedülálló technológiai megoldás, amely webshoppoddal egyszerűen integrálható végeredményt produkál.

Kreatív megoldások

A gyönyörű fehér hátterű termékfotók mellett lehetőség van különböző kreatív koncepciók befotózására is, amelyeket nemcsak a webshopodban, hanem akár nyomtatásban, vagy a közöségi médiában is felhasználhatsz.

Villámgyors kivitelezés

Az innovatív technológiának köszönhetően egy termék befotózása alig 1 percig tart – ezért akár több száz termékfotót is tudunk készíteni egy nap alatt. Nincs szükség utómunkára, retusálásra, leválogatásra.

Költséghatékony megoldás

Nem kell sem fotós stáb, sem stúdió bérlés, sem utómunka, ezért a Styleshoots nem csak gyors, hanem elképesztően költséghatékony megoldás is. Minden termékről fotó és videó is készül!

Styleshoots külső

Prémium fotók és videók

A termékfotók 4480 x 5600 felbontásban, a videók full HD-ban készülnek, így a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Több száz termék / nap

Akár napi több száz termékfotó és -videó készülhet el – verhetetlen áron, prémium minőségben, utómunka nélkül

Webshopra optimalizálva

Fotók jpg, png, tiff, és raw formátumokban, videók mov és mp4 formátumban; cikkszámok vonalkódos hozzárendelésével, automata feltöltéssel.

Ütős kreatív megoldások

Fehér hátterű termékfotók webshopok termékoldalára és kreatív koncepciók hirdetésekhez, katalógusokhoz és a közösségi média felületekre.

Bármikor reprodukálható

Az új termékeidről akár évek múlva is pontosan ugyanolyan felvételek készülhetnek, mivel a beállítások elmenthetőek.

GYIK

Gyakran Intézett Kérdések

Styleshoots termékfotó és -videó témakörben

  • A Styleshoots – újabb nevén Profoto – egy innovatív holland automata stúdió-technológia. A Styleshoots gépei kifejezetten e-kereskedelmi termékfotózásra lettek kitalálva azzal a céllal, hogy gyönyörű termékfotók és -videók készülhessenek olcsón, akár több száz termékről nagyon rövid határidővel és nulla utómunkával.

    Az automatizáció miatt a rendszer képes akár több száz, vagy több ezer termékről is egységes fotókat és videókat készíteni minimális emberi beavatkozással és az utómunka igénye nélkül, ezért árban és sebességben is verhetetlen alternatíva a piacon.

  • Az webshop marketing vizuális műfaj. Kutatások százai bizonyítják, hogy a magasabb színvonalú termékfotó és -videó növeli a konverziós arányt, csökkenti a visszaküldések arányát, növeli az újravásárlási hajlandóságot és a vásárlói elégedettséget.

  • A fotózás befejezése után általában 72 órán belül már kézhez is kapod a megrendelt termékfotókat és videókat, de ez utómunka idejétől is függ.

  • Az elkészült termékfotót és videót minden esetben valamilyen online platformon (Google Drive vagy Pixieset) továbbítjuk.

  • A listaár a fotózandó termékek mennyiségétől függ, általában 5 termékfotóra és egy videóra (ez lehet 360 fokos, vagy három felvételből vágott) vonatkozik. Jelentős nagytételes kedvezményeink vannak, de az árképzés alapvetően attól függ, hogy hány fajta terméket kell fotózni, mivel a beállás igényli a sok időt, nem maga a fotózás.

    A 7Digits ügyfelei pedig természetesen komoly kedvezményeket is kapnak, úgyhogy érdemes egy pillantást vetned a gépre.

  • Az egészen pici, akár fülbevaló vagy gyűrű méretű terméktől egészen a 45 x 45 x 45 cm-es termékekig minden. A termék súlya maximum 10 kilogramm lehet.

  • Szinte bármilyen, de a leggyakoribb a 360 fokos videó és az úgynevezett Flare beállítás. Lehet 3, vagy akár 12 átmenetes a videó, bármilyen szögből, bármilyen megvilágítással. Az e-kereskedelemben a videó mintegy 22%-kal képes csökkenteni a visszaküldési arányt, így hosszú távon nagyon komoly jelentősége van.

Írd ide, amit keresel...