Facebook marketing szolgáltatás profitábilisan - 7digits Ügynökség
Profitábilis

Facebook marketing

Kampánymenedzsment

Kinek

ÉRDEMES VELÜNK DOLOGZNIA?

Facebook marketing ügynökség sok van. A 7Digits adatvezérelt módszere elsősorban azoknak való, akiknek stratégiai fontosságú a Facebook-ról érkező fizetett forgalom és hosszú távon törekednek az elsőségre.

Facebook

MARKETING

A profitábilis Facebook marketing nem csak a hirdetésről szól, hanem a funnel 360 fokos méréstechnikájáról, a landing oldalakról és a folyamatos optimalizálásról.

Ahol még találkozhattál velünk:

7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció vilaggazdasag.hu oldalon - referencia
forbes logo 7 Digits B2B marketing oktatás referencia és b2b marketing stratégia referencia
marketing oktatás és google hirdetés ügyfél hvg logo a 7 Digits B2B referenciák között
7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció napi.hu oldalon - referencia
7 Digits B2B online marketing oktatás kreatív logo google hirdetés referencia
piac és profit logo, mint online marketing publikációs referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
google hirdetés referencia logo startupdate a 7 Digits B2B online marketing ügynökségnél
marketing oktatás a budapest business journal cikkeiben a 7 Digits B2B ügynökség részéről
marketing oktatás és google hirdetés referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
bme marketing oktatás és google hirdetés oktatási program a 7 Digits B2B ügynökség részvételével

A Facebook hirdetők alig több, mint egyharmada hirdet nyereségesen

Ha a profittermelő kisebbséghez akarsz tartozni, akkor csúcsra járatott marketing funnel-re lesz szükséged, amibe nem csak a profi hirdetéskezelés, hanem a pontos mérés és a jól konvertáló landing oldalak is beletartoznak.

7 Digits B2B laptop icon

Több profitot csinálunk

Hirdetés menedzsereink fiókok százait kezelik, így hatalmas tapasztalatunk van a Facebook hirdetésekben. Több tucat variációban teszteljük, elemezzük és optimalizáljuk a hirdetési variációkat.

7 Digits B2B blueprint badge

Blueprint-ekkel dolgozhatsz

Blueprint minősítésű szakértőink óriási tapasztalattal rendelkeznek a facebook marketing területén. Juniorokkal dolgozni rövid távon talán olcsóbbnak tűnik, valójában azonban szerencsejáték a saját cégeddel…

7 Digits B2B protection icon

Biztonságban leszel

7Digits ügyfélként egy nagy ügynökségi account és a 20+ marketing szakember nyújtotta biztonságot élvezheted – nincs letiltott Facebook fiók, nincs megmagyarázhatatlan forgalom-csökkenés.

7Digits B2B Measurement badge

Mérés és gyönyörű riportok

A teljes funnel-t mérjük, nem csak a Facebook hirdetéseket – gyönyörű riportjaink révén pontosan képben leszel, hogy mi történik a vállalkozásodban.

7 Digits B2B Psycho badge

Csatasorba állíthatod a pszichológiát

A vásárlási döntések érzelmi alapúak – mind B2B-ben, mind B2C-ben. A megfelelő konverziós pszichológia birtokában ugrásszerűen nőni fog a teljesítmény.

growing

Folyamatosan növekedni fogsz

A tapasztalatunk mellett kitartó, állhatatos munkával kutatjuk fel neked az újabb és újabb profitábilis szegmenseket, akár külföldi piacokon is.

Facebook

MARKETING CSAPAT

Facebook Blueprint Certified Byuer jelvény - garancia egy facebook hirdetés ára vonatkozásában

Nemzetközi tapasztalat

Facebook marketing csapatunkban Blueprint minősítésű szakemberek, E-commerce specialisták, adatelemzők, szövegírók és grafikusok dolgoznak együtt azt a célt szem előtt tartva, hogy a Facebook marketing szolgáltatás minden 7Digits ügyfél részére hétről-hétre a lehető legmagasabb megtérülést hozza

Lenyűgöző

Riportok

Az üzleti teljesítményről szemet gyönyörködtető riportokat küldünk. Napi, heti és havi teljesítménymérés, cél-riportok, scorecard-ok – mert az árbevétel, a profit és a ROI a lényeg, a facebook hirdetés csak egy függvény az üzleti összképben.

online marketing ügynökség Databox badge
top 10 marketing ügynökség Databox badge
céges facebook marketing logo Databox Premier kreatív ügynökség Partner
GYIK

FACEBOOK MARKETING KÉRDÉSEK

…amik benned is felmerülhetnek

+ Mennyibe kerül ez a Facebook marketing szolgáltatás?

Ez a Facebook hirdetési fiókod jelenlegi teljesítményétől, a havi költési kerettől és még egy sor egyéb dologtól is függ. Az árazást mindig a munka idő-szükséglete határozza meg, de abban biztos lehetsz, hogy fair és transzparens árajánlatot fogsz kapni.

+ Azt hallottam, nem vagytok épp a legolcsóbb ügynökség

El kell, hogy ismerjük; csak komoly tapasztalattal rendelkező senior kollégákkal dolgozni, folyamatosan külföldi továbbképzésekre küldeni őket és méregdrága analitikai szoftvereket használni nem épp költségkímélő tényezők. Az egyetlen mázlink, hogy a marketinget nem költségre, hanem megtérülésre mérik – talán épp ezért van ennyi jónevű, elégedett ügyfelünk… 😉

+ Külön kell fizetni ha több kampányom van?

Általában nem. Megszoktuk, hogy az adatvezérelt facebook marketing szellemében dolgozunk; folyamatosan tesztelünk új hirdetéseket, így legtöbbször az egyetlen célcsoportra hirdető ügyfeleinknek is sok kampány fut egyszerre a hirdetési fiókjában. Amennyiben jelentősen nő a termékcsoportok száma, vagy sok új kreatív kell egy időszakos kampányhoz (például Black Friday előtt), akkor előre jelzünk és előre megállapodunk – meglepetések nem fognak érni.

+ Kell szerződést kötnünk?

Mindössze egy keretszerződést kell megkötnünk, mert így rugalmasan tudunk igazodni a változó igényeidhez. A keretszerződést követően bármit könnyen és gyorsan meg tudsz rendelni az egyes ajánlatokra adott email visszaigazolással.

+ Hosszú távra kell elköteleződnöm?

Az elején nem több, mint három hónapra, hogy legyen időnk megmutatni, mit tudunk. Azt követően általában egy hónapról-hónapra megállapodás lép életbe közöttünk.

+ Milyen szolgáltatásokat kapok a facebook marketing szolgáltatás keretében?

  • Egy jól átgondolt Facebook marketing stratégia alapján építjük fel a teljes konverziós funnelt – nem csak úgy hirdetünk a nagyvilágba
  • A/B teszteljük a hirdetési kreatívokat, a célcsoportokat és a hirdetési szövegeket is
  • Ha új a fiókod, úgy építjük fel, hogy soha ne kelljen aggódnod a letiltástól
  • Menedzseljük a hirdetéseidet, odafigyelünk, hogy ne untassuk, vagy idegesítsük a vásárlóidat
  • Megtervezzük, előkészítjük és végrehajtjuk az időszakos kampányokat (például Black Friday, szezonvégi leárazások, stb.)
  • Gondosan megtervezett hirdetési stratégia mentén segítünk építeni a vállalkozásodat, figyelmet fordítva a pozitív hozammal konvertáló facebook marketing mellett a brandingre, az ügyfélérték növelésére, valamint a keresztértékesítési lehetőségekre is
  • Rendszeres elemzést adunk a versenytársakról
  • Részletes és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtetően elegáns havi, heti, vagy akár napi riportokat biztosítunk a hirdetések teljesítményéről

+ Mi van, ha nincs rendes weboldalam?

Erre a helyzetre több megoldás is létezik: ha B2B-ben vagy, ideiglenesen el tudjuk kezdeni a lead generálást a Facebook hirdetésekkel úgynevezett lead ad-eken keresztül, amikhez nem szükséges weboldal. Ha pedig B2C-ben dolgozol, akkor kész landing oldalakkal állnak rendelkezésedre kollégáink. A hosszú távú megoldás persze egy jól konvertáló weboldal, de amíg ez nincs meg, addig is tudnak jönni az ügyfelek, vagy a vásárlók.

+ Megtudhatok többet a riportokról?

Az egyik legdrágább és legprofibb riport-rendszert használjuk, amivel bármit bármivel képesek vagyunk összehasonlítani. Havi, heti, de akár napi riportokat is tudunk küldeni facebook marketing főbb mutatókróiról, ami azért fontos, hogy kompromisszumoktól mentes döntéselőkészítéssel támogathassuk az üzleti döntéseidet. A riporting a legtöbb ügyfél szerint a facebook marketing szolgáltatás legjobb része.

+ És hogy néz ki egy ilyen riport?

A legfontosabb adatokat rendszeresen elküldjük emailben, ha pedig még mélyebb összefüggésekre vagy kíváncsi, akkor rendelkezésedre áll egy a kívánságaid szerint felépített dashboard, amit bármikor megnézhetsz és amin akár valós időben figyelheted a hirdetéseid teljesítményét.

+ Milyen büdzsével érdemes hozzátok menni?

300-350 ezer forint havi hirdetési költséggel már képesek vagyunk úgy is megtérülést felmutatni a költésre, hogy a büdzsét még a mi díjunk is terheli.

+ Ti csináljátok a hirdetéseket, vagy nekem kell majd?

Mind a hirdetések kreatívjait, mind a szövegezést a 7Digits szakértői végzik – ez minden jó Facebook marketing szolgáltatás része. Senior szakértőink nem csak hogy Facebook Blueprint minősítéssel rendelkeznek, hanem a marketing pszichológiában is jártasak, arról nem is beszélve, hogy komoly gyakorlatuk van a céges Facebook marketing világában mind itthon, mind külföldön.

+ Lesz lehetőségem személyesen átbeszélni a hirdetések eredményét?

Igen, főleg az elején ezt mi is szorgalmazzuk. Az a szándékunk, hogy minden ügyfelünk pontosan értse, hogy mit miért csinálunk. Tapasztalatunk szerint 3 hónap elteltével elég havi egy alkalommal egyeztetnünk szóban, de ha ennél szorosabb közös munkát szeretnél, arra is van lehetőség.

+ Ha B2B-ben vagyok, akkor is érdemes a Facebook-kal foglalkoznom?

Mindenképpen! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy B2B-ben hideg lead-ek generálására próbálják használni a Facebook-ot, ami nem minden esetben működik. Vannak azonban olyan speciális hirdetési technikák, melyekkel a Facebook remekül használható B2B-ben is.

A 7Blog a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmaz, melyet a honlap használatával Ön tudomásul vesz.
Bővebben
>