Profitábilis
Facebook marketing
Kampánymenedzsment
Kinek

ÉRDEMES VELÜNK DOLOGZNIA?

Facebook marketing ügynökség sok van. A 7Digits adatvezérelt módszere elsősorban azoknak való, akiknek stratégiai fontosságú a Facebook-ról érkező fizetett forgalom és hosszú távon törekednek az elsőségre.

Facebook

MARKETING

A profitábilis Facebook marketing nem csak a hirdetésről szól, hanem a funnel 360 fokos méréstechnikájáról, a landing oldalakról és a folyamatos optimalizálásról.

Ahol még találkozhattál velünk:

7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció vilaggazdasag.hu oldalon - referencia
forbes logo 7 Digits B2B marketing oktatás referencia és b2b marketing stratégia referencia
marketing oktatás és google hirdetés ügyfél hvg logo a 7 Digits B2B referenciák között
7 Digits B2B online marketing ügynökség publikáció napi.hu oldalon - referencia
7 Digits B2B online marketing oktatás kreatív logo google hirdetés referencia
google hirdetés referencia logo startupdate a 7 Digits B2B online marketing ügynökségnél
marketing oktatás a budapest business journal cikkeiben a 7 Digits B2B ügynökség részéről
marketing oktatás és google hirdetés referencia a 7 Digits B2B ügynökségnél
bme marketing oktatás és google hirdetés oktatási program a 7 Digits B2B ügynökség részvételével
RTL Klub Logo online marketing ügynökség, 7 Digits B2B marketing oktatás és adatvezéerelt marketing
hirTV logo online B2B marketing oktatás referencia

A Facebook hirdetők alig több, mint egyharmada hirdet nyereségesen

Ha a profittermelő kisebbséghez akarsz tartozni, akkor csúcsra járatott marketing funnel-re lesz szükséged, amibe nem csak a profi hirdetéskezelés, hanem a pontos mérés és a jól konvertáló landing oldalak is beletartoznak.

7 Digits B2B laptop icon

Több profitot csinálunk

Hirdetés menedzsereink fiókok százait kezelik, így hatalmas tapasztalatunk van a Facebook hirdetésekben. Több tucat variációban teszteljük, elemezzük és optimalizáljuk a hirdetési variációkat.

7 Digits B2B blueprint badge

Blueprint-ekkel dolgozhatsz

Blueprint minősítésű szakértőink óriási tapasztalattal rendelkeznek a facebook marketing területén. Juniorokkal dolgozni rövid távon talán olcsóbbnak tűnik, valójában azonban szerencsejáték a saját cégeddel…

7 Digits B2B protection icon

Biztonságban leszel

7Digits ügyfélként egy nagy ügynökségi account és a 20+ marketing szakember nyújtotta biztonságot élvezheted – nincs letiltott Facebook fiók, nincs megmagyarázhatatlan forgalom-csökkenés.

7Digits B2B Measurement badge

Mérés és gyönyörű riportok

A teljes funnel-t mérjük, nem csak a Facebook hirdetéseket – gyönyörű riportjaink révén pontosan képben leszel, hogy mi történik a vállalkozásodban.

7 Digits B2B Psycho badge

Csatasorba állíthatod a pszichológiát

A vásárlási döntések érzelmi alapúak – mind B2B-ben, mind B2C-ben. A megfelelő konverziós pszichológia birtokában ugrásszerűen nőni fog a teljesítmény.

growing

Folyamatosan növekedni fogsz

A tapasztalatunk mellett kitartó, állhatatos munkával kutatjuk fel neked az újabb és újabb profitábilis szegmenseket, akár külföldi piacokon is.

Facebook

MARKETING CSAPAT

Facebook Blueprint Certified Byuer jelvény - garancia egy facebook hirdetés ára vonatkozásában

Nemzetközi tapasztalat

Facebook marketing csapatunkban Blueprint minősítésű szakemberek, E-commerce specialisták, adatelemzők, szövegírók és grafikusok dolgoznak együtt azt a célt szem előtt tartva, hogy a Facebook marketing szolgáltatás minden 7Digits ügyfél részére hétről-hétre a lehető legmagasabb megtérülést hozza

Alapító, VP

Dr. Kádas Péter

CEO

Sulina Krisztián

CTO

Kiss Péter

COO

Imrényi Eszter

Key account manager

Kiss András

Key account manager

Jenei Teodóra

Video production Head

Faragó Tibor

Chief Creative

Goitein Gergő

Key account manager

Fekete-Katona Ágnes

Senior PPC & Data Analyst

Haaz Róbert

Senior PPC Expert

Császár Tibor

Senior back-end dev

Urbán Erik

Senior UI designer

Czinkóczki Tímea

Senior UI designer

Lengyel Zsófia

Senior PPC expert & strategist

Udvarhelyi Ádám

Senior front-end dev

Gaál Roland

Senior front-end dev

Báthori Mátyás Gábor

Video editor & animation expert

Ladányi Ruben

Automation Specialist

Báthori Adrienn

Senior content expert

Czire Zsuzsanna

Senior Copywriter

Nagy Kamilla

Senior Frontend Dev

Gödöny Tamás

Video Production expert

Balogh Zsófia

Social media manager

Hegyi Nikolett

Video production expert

Törőcsik Bálint

Sales representative

Molnár Erik

Graphic designer

Hudák Eszter

Senior copywriter

Rónay Vera

Szövegíró és korrektor

Tyler Koenig

Senior copywriter & translator

Katharina Kellig

Debt collection expert

Deadpool

Lenyűgöző

Riportok

Az üzleti teljesítményről szemet gyönyörködtető riportokat küldünk. Napi, heti és havi teljesítménymérés, cél-riportok, scorecard-ok – mert az árbevétel, a profit és a ROI a lényeg, a facebook hirdetés csak egy függvény az üzleti összképben.

online marketing ügynökség Databox badge
top 10 marketing ügynökség Databox badge
céges facebook marketing logo Databox Premier marketing eszközök logo online marketing ügynökség Partner
GYIK

FACEBOOK MARKETING KÉRDÉSEK

…amik benned is felmerülhetnek

  • Nem, annál jóval több: a 7digits egyike a valóban full-stack, azaz a teljes online szolgáltatási területet lefedő hazai ügynökségeknek. A Facebook marketing szolgáltatás a Performance marketing csapat feladata házon belül, de mivel a hirdetések teljesítményét ma már nagyban befolyásolják a landing odalak, az automatizációból származtatott egyedi közönségek, a design, vagy akár a videós kreatívok és a szövegírók teljesítménye is, így olyan, hogy Facebook marketing ügynökség lényegében nem sokáig létezik – előbb-utóbb bővülnie kell…

  • A válasz a Facebook hirdetési fiókod jelenlegi teljesítményétől, a havi költési kerettől és még egy sor egyéb dologtól is függ. Az árazást mindig a munka idő-szükséglete határozza meg, de abban biztos lehetsz, hogy fair és transzparens árajánlatot fogsz kapni – lényegében percre lebontva a munkaidő szükségletet.

  • El kell, hogy ismerjük; csak komoly tapasztalattal rendelkező, Facebook Blueprint minősített senior kollégákkal dolgozni, folyamatosan külföldi továbbképzésekre küldeni őket és méregdrága analitikai szoftvereket használni nem épp költségkímélő tényezők.

    Az egyetlen mázlink, hogy a marketinget nem költségre, hanem megtérülésre mérik…

    Talán épp ezért van ennyi jónevű, elégedett ügyfelünk… 😉

  • Az árazás nem a kampányok számától függ. Megszoktuk, hogy az adatvezérelt facebook marketing szellemében dolgozunk; folyamatosan tesztelünk új hirdetéseket, így legtöbbször az egyetlen célcsoportra hirdető ügyfeleinknek is sok kampány fut egyszerre a hirdetési fiókjában. Amennyiben jelentősen nő a termékcsoportok száma, vagy sok új kreatív kell egy időszakos kampányhoz (például Black Friday előtt), akkor előre jelzünk és előre megállapodunk – meglepetések nem fognak érni.

  • Mindössze egy keretszerződést kell megkötnünk, mert így rugalmasan tudunk igazodni a változó igényeidhez. A keretszerződést követően bármit könnyen és gyorsan meg tudsz rendelni az egyes ajánlatokra adott email visszaigazolással.

  • Csak amennyiben a kapacitásainkat biztosan szeretnéd befoglalni. First come first serve elven dolgozunk, de még azonak az ügyfeleknek is kellő rugalmasságot biztosítunk, akik hosszabb távra szerződnek. Nem érdekünk egyetlen ügyfelet sem magunkhoz kötni – ha nem elégedett, úgyis elmegy, ha pedig szeret velünk dolgozni, akkor szerződés nélkül is örömmel dolgozik a 7digits csapatával.

    • Egy jól átgondolt Facebook marketing stratégia alapján építjük fel a teljes konverziós funnelt – nem csak úgy hirdetünk a nagyvilágba
    • A/B teszteljük a hirdetési kreatívokat, a célcsoportokat és a hirdetési szövegeket is
    • Ha új a fiókod, úgy építjük fel, hogy soha ne kelljen aggódnod a letiltástól
    • Menedzseljük a hirdetéseidet, odafigyelünk, hogy ne untassuk, vagy idegesítsük a vásárlóidat
    • Megtervezzük, előkészítjük és végrehajtjuk az időszakos kampányokat (például Black Friday, szezonvégi leárazások, stb.)
    • Gondosan megtervezett hirdetési stratégia mentén segítünk építeni a vállalkozásodat, figyelmet fordítva a pozitív hozammal konvertáló facebook marketing mellett a brandingre, az ügyfélérték növelésére, valamint a keresztértékesítési lehetőségekre is
    • Rendszeres elemzést adunk a versenytársakról
    • Részletes és nem utolsó sorban szemet gyönyörködtetően elegáns havi, heti, vagy akár napi riportokat biztosítunk a hirdetések teljesítményéről – akár egyedileg kalkulált, vagy más adatforrásokkal összehasonlított módon.
  • Erre a helyzetre több megoldás is létezik: ha B2B-ben vagy, ideiglenesen el tudjuk kezdeni a lead generálást a Facebook hirdetésekkel úgynevezett lead ad-eken keresztül, amikhez nem szükséges weboldal. Ha pedig B2C-ben dolgozol, akkor kész landing oldalakkal állnak rendelkezésedre kollégáink. A hosszú távú megoldás persze egy jól konvertáló weboldal, de amíg ez nincs meg, addig is tudnak jönni az ügyfelek, vagy a vásárlók.

  • Az egyik legdrágább és legprofibb riport-rendszert használjuk, amivel bármit bármivel képesek vagyunk összehasonlítani. Havi, heti, de akár napi riportokat is tudunk küldeni facebook marketing főbb mutatókróiról, ami azért fontos, hogy kompromisszumoktól mentes döntéselőkészítéssel támogathassuk az üzleti döntéseidet. A riporting a legtöbb ügyfél szerint a facebook marketing szolgáltatás legjobb része.

  • A Facebook marketing szolgáltatás keretében végzett tevékenységek eredményeit és az egyéb adatokat rendszeresen elküldjük emailben, ha pedig még mélyebb összefüggésekre vagy kíváncsi, akkor rendelkezésedre áll egy a kívánságaid szerint felépített dashboard, amit bármikor megnézhetsz és amin akár valós időben figyelheted a hirdetéseid teljesítményét.

  • 300-350 ezer forint havi hirdetési költséggel már képesek vagyunk úgy is megtérülést felmutatni a költésre, hogy abból a Facebook marketing szolgáltatás ügynökségi díjai is megtérüljenek.

  • Mind a hirdetések kreatívjait, mind a szövegezést a 7Digits szakértői végzik – ez minden jó Facebook marketing szolgáltatás része. Senior szakértőink nem csak hogy Facebook Blueprint minősítéssel rendelkeznek, hanem a marketing pszichológiában is jártasak, arról nem is beszélve, hogy komoly gyakorlatuk van a céges Facebook marketing világában mind itthon, mind külföldön.

  • Igen, főleg az elején ezt mi is szorgalmazzuk. Az a szándékunk, hogy minden ügyfelünk pontosan értse, hogy mit miért csinálunk. Tapasztalatunk szerint 3 hónap elteltével elég havi egy alkalommal egyeztetnünk szóban, de ha ennél szorosabb közös munkát szeretnél, arra is van lehetőség.

  • Mindenképpen! Sokan elkövetik azt a hibát, hogy B2B-ben hideg lead-ek generálására próbálják használni a Facebook-ot, ami nem minden esetben működik. Vannak azonban olyan speciális hirdetési technikák, melyekkel a Facebook remekül használható B2B-ben is.